Robert ten Brink heeft levenslessen voor dochters: ''Ik probeer ze van alles mee te geven''

Robert ten Brink heeft levenslessen voor dochters: ''Ik probeer ze van alles mee te geven''

<em>Robert ten Brink</em> heeft levenslessen voor dochters: ''Ik probeer ze van alles mee te geven'' Gisteravond verwelkomde Jeroen van der Boom All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink in Hoge Bomen. In de uitzending deelde hij wat hij zijn dochters meegeeft. Lees verder onder de video. Levenslessen''Ik probeer ze een aantal dingen mee te geven in het leven,'' vertelt Robert. ''Dat is jaloezie. Wees niet te jaloers. En heb geen zelfmedelijden. Daar ga je alleen maar van omlaag.'' Bekijk het fragment van Hoge Bomen in de video hierboven. Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. VI gemist? Johan Derksen ziet Jack van Gelder bij Hoge Bomen: "Alles hieraan vind ik vreselijk" Bekijk deze video » Gerard Joling in Hoge Bomen over avontuurtje met Hans Klok: "We hebben seks gehad" Bekijk deze video »

Gisteravond verwelkomde Jeroen van der Boom All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink in Hoge Bomen. In de uitzending deelde hij wat hij zijn dochters meegeeft.

Lees verder onder de video.

Levenslessen
''Ik probeer ze een aantal dingen mee te geven in het leven,'' vertelt Robert. ''Dat is jaloezie. Wees niet te jaloers. En heb geen zelfmedelijden. Daar ga je alleen maar van omlaag.''

Bekijk het fragment van Hoge Bomen in de video hierboven.

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink heeft levenslessen voor dochters: ''Ik probeer ze van alles mee te geven'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier