Bekijk eerste aflevering StukTV op de Vlucht - Politieachtervolging

Bekijk eerste aflevering StukTV op de Vlucht - Politieachtervolging

StukTV komt met een nieuwe serie op hun YouTube-kanaal StukTV. De mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlught gaan dit keer geen boeven vangen maar spelen zelf de boef. Bekijk de eerste aflevering van de YouTube-serie hieronder.

Professionele achtervolgers
Lukt het Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens om uit handen te blijven van een team professionele achtervolgers en de buit veilig te stellen? Je kunt als kijker kans maken op de totale buit aan het einde van dit seizoen.

Bekijk hieronder Politieachtervolging aflevering #1.

Bekijk eerste aflevering <em>StukTV op de Vlucht - Politieachtervolging</em> StukTV komt met een nieuwe serie op hun YouTube-kanaal StukTV. De mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlught gaan dit keer geen boeven vangen maar spelen zelf de boef. Bekijk de eerste aflevering van de YouTube-serie hieronder. Professionele achtervolgersLukt het Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens om uit handen te blijven van een team professionele achtervolgers en de buit veilig te stellen? Je kunt als kijker kans maken op de totale buit aan het einde van dit seizoen. Bekijk hieronder Politieachtervolging aflevering #1. Bekijk ook Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap Bekijk deze video » Bekijk promo nieuwe StukTV-serie De Politieachtervolging Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk eerste aflevering StukTV op de Vlucht - Politieachtervolging


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste aflevering StukTV op de Vlucht - Politieachtervolging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier