Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow The Cube

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow The Cube

Vanaf vrijdag 25 april komt SBS6 met een gloednieuwe spelshow die in het buitenland al een groot succes is: The Cube. De presentatie is in handen van Gordon en hij laat alvast de eerste spannende beelden zien via zijn Instagram Stories. Bekijk de promo van The Cube hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow <em>The Cube</em> Vanaf vrijdag 25 april komt SBS6 met een gloednieuwe spelshow die in het buitenland al een groot succes is: The Cube. De presentatie is in handen van Gordon en hij laat alvast de eerste spannende beelden zien via zijn Instagram Stories. Bekijk de promo van The Cube hieronder. Lees verder onder de video. Transparante kubusOpdrachten uitvoeren in een transparante kubus met als doel 100.000 euro winnen. Dat is de bedoeling in deze spannende spelshow. Welke kandidaten hebben stalen zenuwen? The Cube is vanaf 25 april elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je The Cube terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook We Want More: Bekijk het halve finale optreden Luke - Halo Bekijk deze video » Robert ten Brink heeft levenslessen voor dochters: ''Ik probeer ze van alles mee te geven'' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow The Cube

Transparante kubus
Opdrachten uitvoeren in een transparante kubus met als doel 100.000 euro winnen. Dat is de bedoeling in deze spannende spelshow. Welke kandidaten hebben stalen zenuwen?

The Cube is vanaf 25 april elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je The Cube terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow The Cube of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier