Bizar: Wekenlang belden gevangenen verboden nummers door fout (video)

Bizar: Wekenlang belden gevangenen verboden nummers door fout (video)

Een belletje met advocaten, andere criminelen en de sekslijn... De afgelopen weken kon dat gewoon voor een aantal gevangenen. Vorig jaar waren er ook al problemen met de gevangenistelefoons. Volgens de DJI is er 175 keer misbruik gemaakt van de fout.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

Bizar: Wekenlang belden <em>gevangenen</em> verboden nummers door fout (video) Een belletje met advocaten, andere criminelen en de sekslijn... De afgelopen weken kon dat gewoon voor een aantal gevangenen. Vorig jaar waren er ook al problemen met de gevangenistelefoons. Volgens de DJI is er 175 keer misbruik gemaakt van de fout. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Bekijk heftige rellen in Noord-Ierland: meer dan 25 agenten gewond Bekijk deze video » Bij deze priklocatie in Den Helder was een aanslag gepland: man is opgepakt Bekijk deze video » Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Wekenlang belden gevangenen verboden nummers door fout (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier