Wendy van Dijk oneens over Martien Meilands crematie-uitspraak "Dood is dood" (Wie van de 3)

Wendy van Dijk oneens over Martien Meilands crematie-uitspraak "Dood is dood" (Wie van de 3)

In de spelshow Wie van de 3 gaat het onderwerp over begraven of cremeren. Martien Meiland stelt een vraag aan een kandidaat: "Wat is goedkoper? Begraven of een crematie?

"Dood is dood"
Martien krijgt als antwoord dat een crematie goedkoper is. Martien kiest daarom voor een crematie: "Waarom duur doen? Dood is dood", zegt hij. Wendy van Dijk is het hier niet mee eens: "Hoezo!?" De presentatrice vindt het fijn om een graf te bezoeken en zou als het aan haar ligt niet verbrand willen worden. Bekijk het Wie van de 3-fragment hieronder terug.

<em>Wendy van Dijk</em> oneens over <em>Martien Meilands</em> crematie-uitspraak &quot;Dood is dood&quot; (Wie van de 3) In de spelshow Wie van de 3 gaat het onderwerp over begraven of cremeren. Martien Meiland stelt een vraag aan een kandidaat: "Wat is goedkoper? Begraven of een crematie? "Dood is dood"Martien krijgt als antwoord dat een crematie goedkoper is. Martien kiest daarom voor een crematie: "Waarom duur doen? Dood is dood", zegt hij. Wendy van Dijk is het hier niet mee eens: "Hoezo!?" De presentatrice vindt het fijn om een graf te bezoeken en zou als het aan haar ligt niet verbrand willen worden. Bekijk het Wie van de 3-fragment hieronder terug. Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk oneens over Martien Meilands crematie-uitspraak "Dood is dood" (Wie van de 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier