Zien: Duo Viktor Brand & Evelien de Bruijn in Deze quiz is voor jou: "Wij zijn ijzersterk"

Zien: Duo Viktor Brand & Evelien de Bruijn in Deze quiz is voor jou: "Wij zijn ijzersterk"

In de Deze quiz is voor jou-aflevering van vanavond, zondag 18 april, spelen de twee duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis tegen elkaar. Ze spelen voor een mooi geldbedrag, en dat bedrag gaat naar Miranda, die het goed kan gebruiken na het overlijden van haar man Gerrit. Hij leed al jaren aan leverkanker.

IJzersterk
Viktor Brand en Evelien de Bruijn delen een Instagram Story over hun deelname aan het SBS6-spelprogramma: "Wij zijn samen ijzersterk. We kunnen heel veel geld verdienen door een ander!", zegt het duo in de video hieronder.

Zien: Duo <em>Viktor Brand &amp; Evelien de Bruijn</em> in <em>Deze quiz is voor jou</em>: &quot;Wij zijn ijzersterk&quot; In de Deze quiz is voor jou-aflevering van vanavond, zondag 18 april, spelen de twee duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis tegen elkaar. Ze spelen voor een mooi geldbedrag, en dat bedrag gaat naar Miranda, die het goed kan gebruiken na het overlijden van haar man Gerrit. Hij leed al jaren aan leverkanker. IJzersterkViktor Brand en Evelien de Bruijn delen een Instagram Story over hun deelname aan het SBS6-spelprogramma: "Wij zijn samen ijzersterk. We kunnen heel veel geld verdienen door een ander!", zegt het duo in de video hieronder. Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Zien: Duo Viktor Brand & Evelien de Bruijn in Deze quiz is voor jou: "Wij zijn ijzersterk"

Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duo Viktor Brand & Evelien de Bruijn in Deze quiz is voor jou: "Wij zijn ijzersterk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier