ZIEN: Britt Dekker betaalt haartransplantatie voor Stefan (We Want More)

ZIEN: Britt Dekker betaalt haartransplantatie voor Stefan (We Want More)

Een mooi gebaar van We Want More-presentatrice Britt Dekker zaterdagavond 17 april. Britt besloot namelijk een deel van haar salaris te schenken aan de vriend van kandidaat Cheyenne, zodat Stefan een haartransplantatie kan ondergaan van zo'n 6.500 euro, "Jij krijgt je haar", zegt ze tegen Stefan.

Hartelijk gebaar
Cheyenne deed mee aan de zangtalentenshow We Want More voor de transplantatie van haar vriend, maar nadat ze te horen kreeg dat ze de show moest verlaten verraste Britt het koppel. Bekijk het hartelijke gebaar van Britt in de video hieronder.

We Want More is elke zaterdag om 21:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken via gids.tv.

ZIEN: <em>Britt Dekker</em> betaalt haartransplantatie voor <em>Stefan</em> (We Want More) Een mooi gebaar van We Want More-presentatrice Britt Dekker zaterdagavond 17 april. Britt besloot namelijk een deel van haar salaris te schenken aan de vriend van kandidaat Cheyenne, zodat Stefan een haartransplantatie kan ondergaan van zo'n 6.500 euro, "Jij krijgt je haar", zegt ze tegen Stefan. Hartelijk gebaarCheyenne deed mee aan de zangtalentenshow We Want More voor de transplantatie van haar vriend, maar nadat ze te horen kreeg dat ze de show moest verlaten verraste Britt het koppel. Bekijk het hartelijke gebaar van Britt in de video hieronder. We Want More is elke zaterdag om 21:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken via gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in We Want More: ‘Ouders ruiken die ton al’ Bekijk deze video » Ali B vraagt meegereisde fans om een feestje te bouwen tijdens We Want More Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Britt Dekker betaalt haartransplantatie voor Stefan (We Want More) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier