Marcel Levi over proefevenementen in Buitenhof: "Ben wel voorstander van experimenten"

Marcel Levi over proefevenementen in Buitenhof: "Ben wel voorstander van experimenten"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Marcel Levi is te gast bij Buitenhof om onder andere te praten over zijn nieuwe baan bij NWO. Ook geeft hij zijn visie op de proefevenementen in ons land.

Lees verder onder de video

Marcel Levi over proefevenementen in <em>Buitenhof</em>: &quot;Ben wel voorstander van experimenten&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Marcel Levi is te gast bij Buitenhof om onder andere te praten over zijn nieuwe baan bij NWO. Ook geeft hij zijn visie op de proefevenementen in ons land. Lees verder onder de video VoorstanderMarcel Levi is de kersverse nieuwe directeur van de Nederlandse wetenschapsorganisatie NWO. Hij reageert in Buitenhof op de vele Fieldlab-evenementen die de hele maand plaatsvinden in Nederland, met als hoogtepunt 538 Oranjedag in Breda. Hij zegt: "Ik ben wel voorstander van experimenten want daar leren we van. We krijgen nu gewoon gegevens in onze handen." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel Levi over proefevenementen in Buitenhof: "Ben wel voorstander van experimenten"

Voorstander
Marcel Levi is de kersverse nieuwe directeur van de Nederlandse wetenschapsorganisatie NWO. Hij reageert in Buitenhof op de vele Fieldlab-evenementen die de hele maand plaatsvinden in Nederland, met als hoogtepunt 538 Oranjedag in Breda. Hij zegt: "Ik ben wel voorstander van experimenten want daar leren we van. We krijgen nu gewoon gegevens in onze handen."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel Levi over proefevenementen in Buitenhof: "Ben wel voorstander van experimenten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier