#Ajouad gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen

#Ajouad gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen

<em>#Ajouad</em> gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen In #Ajouad duikt Ajouad el Miloudi in onderwerpen, thema’s en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteenlopen. Dit keer over Indy. Zij bedacht een genderneutraal kaartspel, maar de reacties die ze daarop kreeg waren in veel gevallen heftig en afkomstig van witte mannen. Waarom is dat, en wat doet dit met haar? Bekijk het fragment hierboven. Het programma #Ajouad is vanaf donderdag 15 april drie donderdagen rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ajouad el Miloudi over driedelige serie #Ajouad: "Witte man, vleeseters en de joden" Bekijk deze video » #Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? Bekijk deze video »
TV :
#Ajouad gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen

In #Ajouad duikt Ajouad el Miloudi in onderwerpen, thema’s en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteenlopen. Dit keer over Indy. Zij bedacht een genderneutraal kaartspel, maar de reacties die ze daarop kreeg waren in veel gevallen heftig en afkomstig van witte mannen. Waarom is dat, en wat doet dit met haar?

Bekijk het fragment hierboven. Het programma #Ajouad is vanaf donderdag 15 april drie donderdagen rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op #Ajouad gemist? Genderneutraal kaartspel zorgt voor haatreacties van witte mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier