Buitenhof gemist? Marcel Levi over corona: "Hoogste bazen moeten de oplossing gaan managen"

Buitenhof gemist? Marcel Levi over corona: "Hoogste bazen moeten de oplossing gaan managen"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Marcel Levi over corona: &quot;Hoogste bazen moeten de oplossing gaan managen&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Marcel Levi vindt dat "de hoogste bazen van Nederland de oplossing van de pandemie moeten gaan managen." Dat zei hij vandaag in de talkshow Buitenhof. Volgens Levi zijn we in Nederland te druk met het managen van de pandemie, en vergeten we te denken aan de oplossing. Eerder in de uitzending zei Levi ook al een voorstander te zijn van Fieldlab-evenementen. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof gemist? Marcel Levi over corona: "Hoogste bazen moeten de oplossing gaan managen"

Marcel Levi vindt dat "de hoogste bazen van Nederland de oplossing van de pandemie moeten gaan managen." Dat zei hij vandaag in de talkshow Buitenhof. Volgens Levi zijn we in Nederland te druk met het managen van de pandemie, en vergeten we te denken aan de oplossing. Eerder in de uitzending zei Levi ook al een voorstander te zijn van Fieldlab-evenementen.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Marcel Levi over corona: "Hoogste bazen moeten de oplossing gaan managen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier