Buitenhof: dit is de nieuwsfoto van de week volgens Ahmet Polat

Buitenhof: dit is de nieuwsfoto van de week volgens Ahmet Polat

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em>: dit is de nieuwsfoto van de week volgens Ahmet Polat Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 18 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Ahmet Polat koos deze week de nieuwsfoto van de week voor de talkshow Buitenhof. Deze "redelijk absurde plaat" is afkomstig uit Mexico-City en op de foto zie je een zwembad met mensen, maar ook iemand die het zwembad ontsmet. "Hier komen twee werelden bij elkaar die ogenschijnlijk niet bij elkaar horen." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof: dit is de nieuwsfoto van de week volgens Ahmet Polat

Ahmet Polat koos deze week de nieuwsfoto van de week voor de talkshow Buitenhof. Deze "redelijk absurde plaat" is afkomstig uit Mexico-City en op de foto zie je een zwembad met mensen, maar ook iemand die het zwembad ontsmet. "Hier komen twee werelden bij elkaar die ogenschijnlijk niet bij elkaar horen."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof: dit is de nieuwsfoto van de week volgens Ahmet Polat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier