Heftig: Navalny kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp

Heftig: Navalny kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp

Het gaat niet goed met Aleksej Navalny, de grootste tegenstander van Poetin. De Rus zit vast in een strafkamp vlakbij Moskou en is met hongerstaking gegaan. Een arts heeft laten weten dat hij er zodanig slecht aan toe is dat hij binnen enkele dagen zou kunnen overlijden.

Bekijk hieronder het fragment uit NOS Jeugdjournaal.

Heftig: <em>Navalny</em> kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp Het gaat niet goed met Aleksej Navalny, de grootste tegenstander van Poetin. De Rus zit vast in een strafkamp vlakbij Moskou en is met hongerstaking gegaan. Een arts heeft laten weten dat hij er zodanig slecht aan toe is dat hij binnen enkele dagen zou kunnen overlijden. Bekijk hieronder het fragment uit NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Mark Rutte tijdens debat vaccinatiebeleid: "Ik bel Poetin als dat nodig is" Bekijk deze video » Video: tijdens ontmoeting China en Amerika lopen de spanningen hoog op Bekijk deze video » Terugkijken: compilatie Mark Rutte en affaires waar hij "geen herinnering" aan had Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Navalny kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Navalny kan binnen enkele dagen overlijden in Russisch strafkamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV