Zien: Exclusieve preview van Dries Roelvinks nieuwe Italiaanse hit

Zien: Exclusieve preview van Dries Roelvinks nieuwe Italiaanse hit

De 62-jarige Dries Roelvink komt met een verrassende nieuwe singel! Dit keer zingt hij niet in het Nederlands of Engels, maar in het Italiaans.

Preview
RTL Boulevard deelt een exclusieve preview van 'Il Mondo'. Dave is te zien voor een greenscreen terwijl hij zijn nummer opneemt.

Zien: Exclusieve preview van <em>Dries Roelvinks</em> nieuwe Italiaanse hit De 62-jarige Dries Roelvink komt met een verrassende nieuwe singel! Dit keer zingt hij niet in het Nederlands of Engels, maar in het Italiaans. PreviewRTL Boulevard deelt een exclusieve preview van 'Il Mondo'. Dave is te zien voor een greenscreen terwijl hij zijn nummer opneemt. Bekijk ook Zien: Dries Roelvink stelt pittige vragen als journalist bij Verkiezingsdebat Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders heeft gestemd en gaat rest van de dag lummelen Bekijk deze video » Hilarisch: Dave Roelvink ligt dubbel om Nederlandse romcom Just Say Yes Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Exclusieve preview van Dries Roelvinks nieuwe Italiaanse hitPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Exclusieve preview van Dries Roelvinks nieuwe Italiaanse hit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier