Hart van Nederland: Vriendinnen rouwen om plots overleden vriendin (21)

Hart van Nederland: Vriendinnen rouwen om plots overleden vriendin (21)

Ze was 21 jaar, super sportief en genoot van het leven. En ineens was alles voorbij. Claudia van Lieshout stierf eind februari in haar slaap aan een hartstilstand. Haar vriendinnen van roeivereniging Thêta in Eindhoven proberen het te verwerken door hartjes te fietsen.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Hart van Nederland</em>: Vriendinnen rouwen om plots overleden vriendin (21) Ze was 21 jaar, super sportief en genoot van het leven. En ineens was alles voorbij. Claudia van Lieshout stierf eind februari in haar slaap aan een hartstilstand. Haar vriendinnen van roeivereniging Thêta in Eindhoven proberen het te verwerken door hartjes te fietsen. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5) Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace flabbergasted na 'coronagrap': "Hoe kan dat nou?" Bekijk deze video » Bridget Maasland wilde vroeger Monique heten: "Dan was je nu in de steek gelaten!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Hart van Nederland: Vriendinnen rouwen om plots overleden vriendin (21)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Vriendinnen rouwen om plots overleden vriendin (21) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier