Zien: Oeigoerse Alerk wil gesprek met Chinese ambassadeur

Zien: Oeigoerse Alerk wil gesprek met Chinese ambassadeur

De petitie 'Pak De Macht' die is opgezet door Tim Hofman en Amnesty International is al ruim 60.000 keer getekend. De handtekeningenactie roept de Chinese ambassadeur op om in gesprek te gaan over de onderdrukking van de Oeigoeren. De vader en tante van Alerk zitten al sinds 2017 vast in een heropvoedingskamp. Hij hoopt dat de petitie verandering gaat brengen.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

Zien: <em>Oeigoerse Alerk</em> wil gesprek met Chinese ambassadeur De petitie 'Pak De Macht' die is opgezet door Tim Hofman en Amnesty International is al ruim 60.000 keer getekend. De handtekeningenactie roept de Chinese ambassadeur op om in gesprek te gaan over de onderdrukking van de Oeigoeren. De vader en tante van Alerk zitten al sinds 2017 vast in een heropvoedingskamp. Hij hoopt dat de petitie verandering gaat brengen. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Schokkende beelden: 13-jarige jongen doodgeschoten door politie in Chicago Bekijk deze video » Bizar: Wekenlang belden gevangenen verboden nummers door fout (video) Bekijk deze video » Zien: Petitie tegen Radio 538 festival met 10.000 bezoekers Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Oeigoerse Alerk wil gesprek met Chinese ambassadeur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier