Eerste aflevering Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Deze quiz is voor jou gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis Bekijk deze video » Deze week spelen de duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis voor zoveel mogelijk geld, zodat Linda de Mol Miranda kan verrassen. LeverkankerMiranda's man Gerrit werd een aantal jaar geleden ziek, hij had leverkanker. Miranda is gestopt met werken om voor hem te zorgen. Na een levertransplantatie, waarbij de lever werd afgestoten, is Gerrit afgelopen september overleden. BadkamerGerrit was samen met zijn zoon (die in 2007 om het leven is gekomen door zinloos geweld) bezig met het vernieuwen van de badkamer, maar door zijn ziekte kon hij niets meer. Miranda kan het ook niet uitbesteden omdat ze daar geen geld voor heeft. RustLaura wil graag dat de badkamer afgemaakt wordt, zodat Miranda eindelijk rust heeft en zich niet meer hoeft te schamen voor haar badkamer. De BN'er-duo's spelen de quiz van Linda de Mol om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Over dit programmaIn Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met de boodschap van Linda de Mol... Deze Quiz is voor Jou: Marcel en zoon Remco in tranen door gewonnen geldbedrag Bekijk deze video » Deze Quiz is voor Jou gemist? Frank wint prachtig bedrag Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week spelen de duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis voor zoveel mogelijk geld, zodat Linda de Mol Miranda kan verrassen.

Leverkanker
Miranda's man Gerrit werd een aantal jaar geleden ziek, hij had leverkanker. Miranda is gestopt met werken om voor hem te zorgen. Na een levertransplantatie, waarbij de lever werd afgestoten, is Gerrit afgelopen september overleden.

Badkamer
Gerrit was samen met zijn zoon (die in 2007 om het leven is gekomen door zinloos geweld) bezig met het vernieuwen van de badkamer, maar door zijn ziekte kon hij niets meer. Miranda kan het ook niet uitbesteden omdat ze daar geen geld voor heeft.

Rust
Laura wil graag dat de badkamer afgemaakt wordt, zodat Miranda eindelijk rust heeft en zich niet meer hoeft te schamen voor haar badkamer. De BN'er-duo's spelen de quiz van Linda de Mol om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

Over dit programma
In Deze quiz is voor jou spelen twee duo's van BN'ers zoveel mogelijk geld bij elkaar voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. De persoon die verrast wordt is op bezoek bij de persoon die het geregeld heeft en dan gaat plots de tv aan met de boodschap van Linda de Mol...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Deze quiz is voor jou

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz is voor Jou of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier