Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis

Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis

In de Deze quiz is voor jou-aflevering van vanavond, zondag 18 april, spelen de twee duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis tegen elkaar. Ze spelen voor een mooi geldbedrag, en dat bedrag gaat naar Miranda, die het goed kan gebruiken na het overlijden van haar man Gerrit. Hij leed al jaren aan leverkanker.

Slimste mens
Linda probeert erachter te komen waarom Marije eigenlijk meedoet samen met Remco. ''Ja deze man heeft in de finale gezeten van de slimste mens! En hij is ouder dus hij weet een stuk meer dan ik.''

<em>Deze quiz is voor jou</em>: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis In de Deze quiz is voor jou-aflevering van vanavond, zondag 18 april, spelen de twee duo's Viktor Brand & Evelien de Bruijn en Marije Knevel & Remco Veldhuis tegen elkaar. Ze spelen voor een mooi geldbedrag, en dat bedrag gaat naar Miranda, die het goed kan gebruiken na het overlijden van haar man Gerrit. Hij leed al jaren aan leverkanker. Slimste mensLinda probeert erachter te komen waarom Marije eigenlijk meedoet samen met Remco. ''Ja deze man heeft in de finale gezeten van de slimste mens! En hij is ouder dus hij weet een stuk meer dan ik.'' Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze quiz is voor jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze quiz is voor jou: Marije Knevel onthult waarom ze een team vormt met Remco Veldhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier