De 100: wachten op een donor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 100: wachten op een donor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 100: wachten op een donor gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in De 100: Wilbert roept mensen op om bij leven een nier te doneren Bekijk deze video » Deze week is onder anderen de jonge, sportieve Wilbert te zien in 'De 100: wachten op een donor'. Hij wil geen orgaan ontvangen, maar er juist een geven. Hij gaat een nier afstaan aan zijn schoonmoeder. SteunhartVerder wacht Peter op een donorhart en totdat hij getransplanteerd wordt, moet een steunhart hem in leven houden. Anton staat op de wachtlijst voor een wel heel bijzondere transplantatie. Hij heeft nieuwe eilandjes van Langerhans nodig. ComplicatiesEn voor de tweejarige Ben lijkt een transplantatie in zicht. Zijn nichtje Meike wil een stukje van haar lever doneren. Maar dan, een paar dagen voor de geplande transplantatie, gooien complicaties roet in het eten. Beau gemist? Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen Bekijk deze video » Emotionele eerste beelden De 100: "Ik wil haar haar leven teruggeven" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is onder anderen de jonge, sportieve Wilbert te zien in 'De 100: wachten op een donor'. Hij wil geen orgaan ontvangen, maar er juist een geven. Hij gaat een nier afstaan aan zijn schoonmoeder.

Steunhart
Verder wacht Peter op een donorhart en totdat hij getransplanteerd wordt, moet een steunhart hem in leven houden. Anton staat op de wachtlijst voor een wel heel bijzondere transplantatie. Hij heeft nieuwe eilandjes van Langerhans nodig.

Complicaties
En voor de tweejarige Ben lijkt een transplantatie in zicht. Zijn nichtje Meike wil een stukje van haar lever doneren. Maar dan, een paar dagen voor de geplande transplantatie, gooien complicaties roet in het eten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 100: wachten op een donor gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier