Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Op1: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen 538 Oranjefeest Bekijk deze video » Op1: Burgemeester Paul Depla van Breda reageert op cancelen 538 Oranjefeest Bekijk deze video » Ernst Kuipers in Op1: "Fieldlab-experimenten zijn een goed idee" Bekijk deze video » Eva Wiessing in Op1 over schuldwitwassen ABN Amro: "Ze hadden moeten ingrijpen" Bekijk deze video » Op1: wat kan Europa doen om Navalny te redden? "Niet veel," zegt Derk Sauer Bekijk deze video » Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters" Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Burgemeester Breda Paul Depla over annuleren 538-OranjedagHet omstreden 538-proefevenement aanstaande zaterdag gaat toch niet door. De gemeente Breda geeft geen vergunning af voor het Fieldlab-evenement. Vanavond bij Op1 vertelt burgemeester van Breda Paul Depla waarom ze tot dit besluit zijn gekomen. Ernst Kuipers over de situatie in de ziekenhuizenMorgenavond komen Rutte en De Jonge met een nieuwe persconferentie. De verwachting is dat de avondklok per 28 april verdwijnt en dat de terrassen onder voorwaarden weer kunnen openen. Vanavond bij Op1 bespreekt voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers de situatie in de ziekenhuizen en gaat hij in op de eventuele versoepelingen. Tweede Kamerlid Kati Piri en journalist Derk Sauer over hongerstaking van NavalnyVandaag werd bekend dat de Russische oppositieleider Aleksey Navalny wordt overgebracht naar een gevangenisziekenhuis. Navalny is al bijna drie weken in hongerstaking, en staat volgens zijn artsen op de rand van de dood. Tweede Kamerlid Kati Piri en journalist Derk Sauer bespreken vanavond bij Op1 de spanningen tussen het Westen en Rusland. Eva Wiessing en Jeroen Smit over schikking ABN AMRO in antiwitwaszaakHet OM haalt genadeloos hard uit naar ABN AMRO: de bank heeft er een puinhoop gemaakt en is ernstig tekortgeschoten in het voorkomen van witwassen. Ook oud-topmannen Chris Vogelzang, Gerrit Zalm en Joop Wijn blijven niet buiten schot en worden verdachten gemaakt in het witwasonderzoek. Onderzoeksjournalist Jeroen Smit en economisch verslaggever Eva Wiessing spraken met alle betrokkenen en praten ons vanavond bij in Op1.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Burgemeester Breda Paul Depla over annuleren 538-Oranjedag
Het omstreden 538-proefevenement aanstaande zaterdag gaat toch niet door. De gemeente Breda geeft geen vergunning af voor het Fieldlab-evenement. Vanavond bij Op1 vertelt burgemeester van Breda Paul Depla waarom ze tot dit besluit zijn gekomen.

Ernst Kuipers over de situatie in de ziekenhuizen
Morgenavond komen Rutte en De Jonge met een nieuwe persconferentie. De verwachting is dat de avondklok per 28 april verdwijnt en dat de terrassen onder voorwaarden weer kunnen openen. Vanavond bij Op1 bespreekt voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers de situatie in de ziekenhuizen en gaat hij in op de eventuele versoepelingen.

Tweede Kamerlid Kati Piri en journalist Derk Sauer over hongerstaking van Navalny
Vandaag werd bekend dat de Russische oppositieleider Aleksey Navalny wordt overgebracht naar een gevangenisziekenhuis. Navalny is al bijna drie weken in hongerstaking, en staat volgens zijn artsen op de rand van de dood. Tweede Kamerlid Kati Piri en journalist Derk Sauer bespreken vanavond bij Op1 de spanningen tussen het Westen en Rusland.

Eva Wiessing en Jeroen Smit over schikking ABN AMRO in antiwitwaszaak
Het OM haalt genadeloos hard uit naar ABN AMRO: de bank heeft er een puinhoop gemaakt en is ernstig tekortgeschoten in het voorkomen van witwassen. Ook oud-topmannen Chris Vogelzang, Gerrit Zalm en Joop Wijn blijven niet buiten schot en worden verdachten gemaakt in het witwasonderzoek. Onderzoeksjournalist Jeroen Smit en economisch verslaggever Eva Wiessing spraken met alle betrokkenen en praten ons vanavond bij in Op1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier