Slotaflevering Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Kamp Waes gaan de kandidaten de laatste dag in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test. FunctionerenStijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes? LoodzwaarIn Kamp Waes volgt Tom Waes gewone Belgen in het avontuur van hun leven. Wie van de geselecteerde mannen en vrouwen slaat zich door een loodzware week vol fysieke en mentale tests uit de opleiding van de Belgische Special Forces? Reizen Waes: Tom Waes ontmoet bijzondere motorbende Property Of Jesus Bekijk deze video » Reizen Waes: Tom Waes onderzoekt hoe gevaarlijk 'hell hole' Molenbeek is Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Kamp Waes gaan de kandidaten de laatste dag in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test.

Functioneren
Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes?

Loodzwaar
In Kamp Waes volgt Tom Waes gewone Belgen in het avontuur van hun leven. Wie van de geselecteerde mannen en vrouwen slaat zich door een loodzware week vol fysieke en mentale tests uit de opleiding van de Belgische Special Forces?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kamp Waes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Kamp Waes gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier