Wie Van De 3: Krachtpatser tilt vier deelnemers met gemak op

Wie Van De 3: Krachtpatser tilt vier deelnemers met gemak op

In Wie Van De 3 lijken de kandidaten met gemak te worden opgetild door een krachtpatser. Martien Meiland, Britt Dekker en Ryanne van Dorst lachen vol verbazing.

Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder.

Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wie Van De 3</em>: Krachtpatser tilt vier deelnemers met gemak op In Wie Van De 3 lijken de kandidaten met gemak te worden opgetild door een krachtpatser. Martien Meiland, Britt Dekker en Ryanne van Dorst lachen vol verbazing. Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder. Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland in Wie Van De 3: ‘Bij haar ga ik geen wijntje drinken’ Bekijk deze video » Wie Van De 3: Martien en Britt schrikken zich kapot door grap Najib Amhali Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie Van De 3: Krachtpatser tilt vier deelnemers met gemak op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier