Humberto gemist? Stefano Keizers dolenthousiast over foto van vierkante zon

Humberto gemist? Stefano Keizers dolenthousiast over foto van vierkante zon

Zondagavond mocht Stefano Keizers opnieuw een positief einde aan de week geven met een nieuwe, unieke foto van zijn hand. Hij was zelf nog het meest enthousiast over het resultaat: een vierkante zon.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers dolenthousiast over foto van vierkante zon Zondagavond mocht Stefano Keizers opnieuw een positief einde aan de week geven met een nieuwe, unieke foto van zijn hand. Hij was zelf nog het meest enthousiast over het resultaat: een vierkante zon. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv. "Veel efficiënter!"Keizers kan zijn enthousiasme nauwelijks verhullen en denkt ook dat een vierkante zon "veel efficiënter" is: "Die heeft veel meer ruimte om uit te stralen!" Ondertussen vraagt Robert Doornbos zich af wat hij in zijn glas heeft. Is dat wel water? "Een vierkante zon, wacht effe..." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers dolenthousiast over foto van vierkante zon

"Veel efficiënter!"
Keizers kan zijn enthousiasme nauwelijks verhullen en denkt ook dat een vierkante zon "veel efficiënter" is: "Die heeft veel meer ruimte om uit te stralen!" Ondertussen vraagt Robert Doornbos zich af wat hij in zijn glas heeft. Is dat wel water? "Een vierkante zon, wacht effe..."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers dolenthousiast over foto van vierkante zon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier