Zien: Tino Martin en Jan Smit zingen 'Je naam in de sterren' live bij Humberto

Zien: Tino Martin en Jan Smit zingen 'Je naam in de sterren' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.

Om zijn fans toch nog iets te kunnen geven in de zware coronatijd besloot Tino Martin duetten op te nemen met bevriende artiesten. Eén van hen is Jan Smit; uit hun samenwerking kwam het nummer 'Je naam in de sterren' voort. Ze zongen het samen live bij Humberto.

Zien: <em>Tino Martin</em> en <em>Jan Smit</em> zingen 'Je naam in de sterren' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv. Om zijn fans toch nog iets te kunnen geven in de zware coronatijd besloot Tino Martin duetten op te nemen met bevriende artiesten. Eén van hen is Jan Smit; uit hun samenwerking kwam het nummer 'Je naam in de sterren' voort. Ze zongen het samen live bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Tino Martin en Jan Smit zingen 'Je naam in de sterren' live bij Humberto

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tino Martin en Jan Smit zingen 'Je naam in de sterren' live bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier