Video: CDA Breda uit zorgen over 538-Oranjefeest

Video: CDA Breda uit zorgen over 538-Oranjefeest

Er is nogal wat weerstand tegen de Oranjedag van Radio 538 in Breda, waar op 24 april 10.000 muziekfans bij aanwezig mogen zijn. Een arts van het nabijgelegen ziekenhuis startte zelfs een petitie tegen het Fiedlab-evenement, die inmiddels al 335.000 keer ondertekend is.

'Patiënten zullen de bas voelen"
Goedemorgen Nederland sprak erover met Jeroen Bruijns, fractievoorzitter van het CDA in Breda: "Het heeft een grote invloed op onze stad. Vlakbij liggen een revalidatiecentrum en het ziekenhuis, waar patiënten en zorgverleners letterlijk de muziek gaan horen en de bas zullen voelen. Dan is er heel wat uit te leggen." Bekijk het fragment hieronder.

Video: CDA Breda uit zorgen over <em>538-Oranjefeest</em> Er is nogal wat weerstand tegen de Oranjedag van Radio 538 in Breda, waar op 24 april 10.000 muziekfans bij aanwezig mogen zijn. Een arts van het nabijgelegen ziekenhuis startte zelfs een petitie tegen het Fiedlab-evenement, die inmiddels al 335.000 keer ondertekend is. 'Patiënten zullen de bas voelen"Goedemorgen Nederland sprak erover met Jeroen Bruijns, fractievoorzitter van het CDA in Breda: "Het heeft een grote invloed op onze stad. Vlakbij liggen een revalidatiecentrum en het ziekenhuis, waar patiënten en zorgverleners letterlijk de muziek gaan horen en de bas zullen voelen. Dan is er heel wat uit te leggen." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Frank Dane in RTL Boulevard over veiligheid Oranjefeest met 10.000 man Bekijk deze video » Marcel Levi over proefevenementen in Buitenhof: "Ben wel voorstander van experimenten" Bekijk deze video »
TV :
Video: CDA Breda uit zorgen over 538-OranjefeestPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: CDA Breda uit zorgen over 538-Oranjefeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier