Erik ten Hag reageert bij Humberto op bekerfinale: "Het was niet altijd goed"

Erik ten Hag reageert bij Humberto op bekerfinale: "Het was niet altijd goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv.

Vlak na de bekerfinale Ajax - Vitesse, door de Amsterdammers gewonnen met 2-1, reageerde trainer Erik ten Hag in de uitzending van Humberto op de winst. Volgens Ten Hag was het een echte finale met veel strijd, maar het was wel een wedstrijd die lang niet altijd goed was. Gelukkig voor hem trok Ajax uiteindelijk aan het langste eind, waarmee de eerste prijs van het seizoen binnen is.

<em>Erik ten Hag</em> reageert bij <em>Humberto</em> op bekerfinale: &quot;Het was niet altijd goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 april terugkijken bij Gids.tv. Vlak na de bekerfinale Ajax - Vitesse, door de Amsterdammers gewonnen met 2-1, reageerde trainer Erik ten Hag in de uitzending van Humberto op de winst. Volgens Ten Hag was het een echte finale met veel strijd, maar het was wel een wedstrijd die lang niet altijd goed was. Gelukkig voor hem trok Ajax uiteindelijk aan het langste eind, waarmee de eerste prijs van het seizoen binnen is. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik ten Hag reageert bij Humberto op bekerfinale: "Het was niet altijd goed"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag reageert bij Humberto op bekerfinale: "Het was niet altijd goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier