Willy van der Kuijlen (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière

Willy van der Kuijlen (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière

Oud-profvoetballer Willy van der Kuijlen is op 74-jarige leeftijd overleden, zo maakte voetbalclub PSV, dat een clubicoon verliest, maandagmorgen bekend. "Geen enkele speler zal de prestaties van Van der Kuijlen bij PSV ooit evenaren", schrijft de Eindhovense club op haar website.

'Mister PSV'
Van der Kuijlen scoorde maar liefst 308 keer in het shirt van PSV, tijdens zijn 528 competitiewedstrijden. Mede hierdoor wordt hij vaak Mister PSV genoemd. Bekijk hieronder enkele van de hoogepunten uit zijn omvangrijke carrière, in de video van Eredivisie Archief.

<em>Willy van der Kuijlen</em> (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière Oud-profvoetballer Willy van der Kuijlen is op 74-jarige leeftijd overleden, zo maakte voetbalclub PSV, dat een clubicoon verliest, maandagmorgen bekend. "Geen enkele speler zal de prestaties van Van der Kuijlen bij PSV ooit evenaren", schrijft de Eindhovense club op haar website. 'Mister PSV'Van der Kuijlen scoorde maar liefst 308 keer in het shirt van PSV, tijdens zijn 528 competitiewedstrijden. Mede hierdoor wordt hij vaak Mister PSV genoemd. Bekijk hieronder enkele van de hoogepunten uit zijn omvangrijke carrière, in de video van Eredivisie Archief. Bekijk ook Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews Bekijk deze video »
Voetbal :
Willy van der Kuijlen (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willy van der Kuijlen (74) overleden: bekijk de hoogtepunten van zijn carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier