Maandag in de 5 Uur Show: Robin Zijlstra en Daphne Bunskoek

Maandag in de 5 Uur Show: Robin Zijlstra en Daphne Bunskoek

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Oud Idols-deelnemer en GTST-acteur Robin Zijlstra
  • Bekendmaking twee hoofdrolspelers van de musical Diana & Zonen
  • Daphne Bunskoek is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: Robin Zijlstra en Daphne Bunskoek Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Oud Idols-deelnemer en GTST-acteur Robin Zijlstra Bekendmaking twee hoofdrolspelers van de musical Diana & Zonen Daphne Bunskoek is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: Robin Zijlstra en Daphne Bunskoek

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: Robin Zijlstra en Daphne Bunskoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier