Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker'

Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker'

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Aangezien Britt Dekker tegenwoordig samen met Martien een tv-programma, First & Last, presenteert, duikt ze nu ook op in Chateau Meiland. De twee bereiden zich erg goed voor op hun werk. Of doen ze dat zelfs iets té goed? "Wij krijgen dus altijd op onze flikker omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer Googlen", vertelt Dekker.

'Strafbankje'
Het gaat zelfs zo ver dat Martien apart werd genomen door iemand van de productie en vervolgens op een soort van strafbankje is gezet. Daarover zegt hij: "Toen zei ik tegen die man, wat lult u nou? Ik word hier goed voor betaald. Dan wil je toch goed beslagen ten ijs komen." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Aangezien Britt Dekker tegenwoordig samen met Martien een tv-programma, First & Last, presenteert, duikt ze nu ook op in Chateau Meiland. De twee bereiden zich erg goed voor op hun werk. Of doen ze dat zelfs iets té goed? "Wij krijgen dus altijd op onze flikker omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer Googlen", vertelt Dekker. 'Strafbankje'Het gaat zelfs zo ver dat Martien apart werd genomen door iemand van de productie en vervolgens op een soort van strafbankje is gezet. Daarover zegt hij: "Toen zei ik tegen die man, wat lult u nou? Ik word hier goed voor betaald. Dan wil je toch goed beslagen ten ijs komen." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. 'First & Last' is vanaf vrijdag 23 april om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt de leukste fragmenten van 'First & Last' terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video) Bekijk deze video »
Chateau Meiland

Wat een toestand, meiden! 😂😂

Posted by SBS 6 on Monday, April 19, 2021
TV :
Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker'

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


'First & Last' is vanaf vrijdag 23 april om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt de leukste fragmenten van 'First & Last' terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier