Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: winnaar krijgt NikkieTutorials Insta takeover

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: winnaar krijgt NikkieTutorials Insta takeover

Er zijn in Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star nog maar vier kandidaten over, dus de jury wordt steeds kritischer bij het beoordelen van hun creaties. Maar dat mag ook wel, want er bestaat een prachtige prijs op het spel: een Insta takeover op het kanaal van jurylid Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials.

Bekijk de beelden van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star in de video hieronder.

De talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

<em>Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star</em>: winnaar krijgt NikkieTutorials Insta takeover Er zijn in Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star nog maar vier kandidaten over, dus de jury wordt steeds kritischer bij het beoordelen van hun creaties. Maar dat mag ook wel, want er bestaat een prachtige prijs op het spel: een Insta takeover op het kanaal van jurylid Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials. Bekijk de beelden van Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star in de video hieronder. De talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Hoop dat het er niet uitziet als mummie’ Bekijk deze video » Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: bekijk prachtige creaties met neon make-up Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: winnaar krijgt NikkieTutorials Insta takeover of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier