Mattie Valk heeft corona, Marieke Elsinga niet: ‘Vrouwen zijn sterke geslacht’

Mattie Valk heeft corona, Marieke Elsinga niet: ‘Vrouwen zijn sterke geslacht’

Mattie Valk is besmet met het coronavirus, dat heeft de Q Music-dj maandag bekendgemaakt. Eerder ging het hele team al in quarantaine nadat een van de teamleden corona bleek te hebben.

Lees verder onder de video.

<em>Mattie Valk</em> heeft corona, Marieke Elsinga niet: ‘Vrouwen zijn sterke geslacht’ Mattie Valk is besmet met het coronavirus, dat heeft de Q Music-dj maandag bekendgemaakt. Eerder ging het hele team al in quarantaine nadat een van de teamleden corona bleek te hebben. Lees verder onder de video. Marieke Elsinga heeft geen corona“Jongens, ik ben het bokje. Ik heb corona. Ik wil daar niet lullig over doen, maar je kan wel zien wie het sterke geslacht is hier”, zegt Mattie als hij vanuit huis zijn radioprogramma maakt. Twee andere mannelijke collega’s hebben namelijk klachten of zitten thuis, terwijl Marieke Elsinga en Anne-marie Rozing negatief zijn getest en gewoon in de studio werken. Bekijk in de Instagram-video hierboven de update van Mattie Valk en Marieke Elsinga over de coronabesmettingen binnen hun team. Video: Marieke Elsinga werkt vanuit huis: "We zijn inmiddels live" (Qmusic) Bekijk deze video » Zien: Marieke Elsinga noemt Mattie de papa van haar poes Bekijk deze video »

Marieke Elsinga heeft geen corona
“Jongens, ik ben het bokje. Ik heb corona. Ik wil daar niet lullig over doen, maar je kan wel zien wie het sterke geslacht is hier”, zegt Mattie als hij vanuit huis zijn radioprogramma maakt. Twee andere mannelijke collega’s hebben namelijk klachten of zitten thuis, terwijl Marieke Elsinga en Anne-marie Rozing negatief zijn getest en gewoon in de studio werken.

Bekijk in de Instagram-video hierboven de update van Mattie Valk en Marieke Elsinga over de coronabesmettingen binnen hun team.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk heeft corona, Marieke Elsinga niet: ‘Vrouwen zijn sterke geslacht’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier