Ewout Aan De Grens start 26 april: bekijk de eerste spannende beelden

Ewout Aan De Grens start 26 april: bekijk de eerste spannende beelden

Binnenkort kun je kijken naar het gloednieuwe programma Ewout Aan De Grens. Hierin loopt Ewout Genemans mee met de Koninklijke Marechaussee en krijg je als kijker een beeld van wat het werk van deze militaire dienst zoal inhoudt.

Lees verder onder de video.

<em>Ewout Aan De Grens</em> start 26 april: bekijk de eerste spannende beelden Binnenkort kun je kijken naar het gloednieuwe programma Ewout Aan De Grens. Hierin loopt Ewout Genemans mee met de Koninklijke Marechaussee en krijg je als kijker een beeld van wat het werk van deze militaire dienst zoal inhoudt. Lees verder onder de video. Genemans zoekt de grens opGenemans loopt mee met de mensen die bij de Koninklijke Marechaussee werken, zo is hij onder meer getuige van grote drugsvangsten. Genemans zoekt letterlijk zelf de grens ook op, op onder meer een onstuimige zee bij de Antillen en in Hoek Van Holland om ‘inklimmers’ te pakken. In de video hierboven kun je de eerste beelden van Ewout Aan De Grens bekijken. Ewout Aan De Grens is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Ewout Aan De Grens terugkijken bij Gids.tv. Schot gelost door Eindhovense politie in Bureau 040: "Handen laten zien!" Bekijk deze video » Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video »

Genemans zoekt de grens op
Genemans loopt mee met de mensen die bij de Koninklijke Marechaussee werken, zo is hij onder meer getuige van grote drugsvangsten. Genemans zoekt letterlijk zelf de grens ook op, op onder meer een onstuimige zee bij de Antillen en in Hoek Van Holland om ‘inklimmers’ te pakken.

In de video hierboven kun je de eerste beelden van Ewout Aan De Grens bekijken.

Ewout Aan De Grens is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Ewout Aan De Grens terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ewout Aan De Grens start 26 april: bekijk de eerste spannende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier