Francis van Broekhuizen in Kruispunt: ‘Verliefdheid drukte ik weg, ik was te lelijk’

Francis van Broekhuizen in Kruispunt: ‘Verliefdheid drukte ik weg, ik was te lelijk’

Francis van Broekhuizen is uitgegroeid tot een populaire bekende Nederlander, niet alleen vanwege haar stem maar ook om haar persoonlijkheid en humor. Maar in Kruispunt vertelt ze meer over haar jeugd en schooltijd, toen werd de operazangeres veel gepest. “Verliefd worden drukte ik eigenlijk weg, want dat was niet voor mij weggelegd. Daar was ik te lelijk voor”, vertelt Van Broekhuizen.

Bekijk het fragment van Kruispunt in de video hieronder.

Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv.

Francis van Broekhuizen in <em>Kruispunt</em>: ‘Verliefdheid drukte ik weg, ik was te lelijk’ Francis van Broekhuizen is uitgegroeid tot een populaire bekende Nederlander, niet alleen vanwege haar stem maar ook om haar persoonlijkheid en humor. Maar in Kruispunt vertelt ze meer over haar jeugd en schooltijd, toen werd de operazangeres veel gepest. “Verliefd worden drukte ik eigenlijk weg, want dat was niet voor mij weggelegd. Daar was ik te lelijk voor”, vertelt Van Broekhuizen. Bekijk het fragment van Kruispunt in de video hieronder. Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv. Francis van Broekhuizen bij Beau geschokt door Seaspiracy: "Wat zitten we te pielen!" Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen haalt uit naar Hugo de Jonge: ''Bedrieger!'' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Francis van Broekhuizen in Kruispunt: ‘Verliefdheid drukte ik weg, ik was te lelijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier