Maandag in De 100: Wilbert roept mensen op om bij leven een nier te doneren

Maandag in De 100: Wilbert roept mensen op om bij leven een nier te doneren

Maandagavond staat er weer een bijzondere en bij vlagen heftige uitzending van De 100: wachten op een donor op het programma bij NPO 1. Presentator Bert van Leeuwen spreekt onder anderen de sportieve Wilbert, die een nier wil doneren. Volgens hem moeten meer Nederlanders dat overwegen, omdat het patiënten veel extra levenstijd op kan leveren.

Bekijk het fragment uit De 100 hieronder.

De 100 is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De 100 terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>De 100</em>: Wilbert roept mensen op om bij leven een nier te doneren Maandagavond staat er weer een bijzondere en bij vlagen heftige uitzending van De 100: wachten op een donor op het programma bij NPO 1. Presentator Bert van Leeuwen spreekt onder anderen de sportieve Wilbert, die een nier wil doneren. Volgens hem moeten meer Nederlanders dat overwegen, omdat het patiënten veel extra levenstijd op kan leveren. Bekijk het fragment uit De 100 hieronder. De 100 is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De 100 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele eerste beelden De 100: "Ik wil haar haar leven teruggeven" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De 100: Wilbert roept mensen op om bij leven een nier te doneren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier