Jan Boskamp ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: "Zit je te liegen?!"

Jan Boskamp ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: "Zit je te liegen?!"

Jan Boskamp, één van de gezichten van Veronica Inside, woont al jaren in België. Daar ontving de analyticus vandaag het AstraZeneca-vaccin - zij het onder luid protest. Hij is zichtbaar huiverig voor het vaccin dat negatief in het nieuws is geweest. "Het komt helemaal in orde," stelt een verpleegkundige hem gerust. "Zit je nou te liegen?!" reageert Boskamp fel.

Lees verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: &quot;Zit je te liegen?!&quot; Jan Boskamp, één van de gezichten van Veronica Inside, woont al jaren in België. Daar ontving de analyticus vandaag het AstraZeneca-vaccin - zij het onder luid protest. Hij is zichtbaar huiverig voor het vaccin dat negatief in het nieuws is geweest. "Het komt helemaal in orde," stelt een verpleegkundige hem gerust. "Zit je nou te liegen?!" reageert Boskamp fel. Lees verder onder de video. "Goeie spuit?"Al bij binnenkomst in het Vlaamse vaccinatiecentrum is duidelijk dat Boskamp zo zijn twijfels heeft. Bij de registratie vraagt hij of het wel "een goeie spuit" is. De vrouw vertelt hem dat het allemaal goede vaccins zijn, maar dat gelooft Boskamp niet direct: "Ja, dat zal wel!" Ook als het eenmaal zover is, blijft Boskamp klagen; hij noemt het AstraZeneca-vaccin "die slechte". Ondanks al het protest wil hij zich echter toch laten vaccineren. Bekijk de beelden van de vaccinatie van Jan Boskamp hierboven. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Wilfred Genee maakt een grap, maar Jan Boskamp let niet op Bekijk deze video » Jan Boskamp in Veronica Inside terug op zijn favoriete plek: De Kuip Bekijk deze video »
TV :
Jan Boskamp ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: "Zit je te liegen?!"

"Goeie spuit?"
Al bij binnenkomst in het Vlaamse vaccinatiecentrum is duidelijk dat Boskamp zo zijn twijfels heeft. Bij de registratie vraagt hij of het wel "een goeie spuit" is. De vrouw vertelt hem dat het allemaal goede vaccins zijn, maar dat gelooft Boskamp niet direct: "Ja, dat zal wel!" Ook als het eenmaal zover is, blijft Boskamp klagen; hij noemt het AstraZeneca-vaccin "die slechte". Ondanks al het protest wil hij zich echter toch laten vaccineren.

Bekijk de beelden van de vaccinatie van Jan Boskamp hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV