Nieuw Zeer: 'zielige habibi' woest om geflirt: 'Stelletje eikels, kappen nou!'

Nieuw Zeer: 'zielige habibi' woest om geflirt: 'Stelletje eikels, kappen nou!'

In de satirische serie Nieuw Zeer is te zien dat een aantal gasten medelijden krijgt met een dame die ze niet nasissen en nafluiten. Ze besluiten om deze ‘habibi’ toch aan te spreken, maar komen van een koude kermis thuis. “Stelletje eikels, kappen nou!”

Bekijk het fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder.

Nieuw Zeer is elke zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuw Zeer</em>: 'zielige habibi' woest om geflirt: 'Stelletje eikels, kappen nou!' In de satirische serie Nieuw Zeer is te zien dat een aantal gasten medelijden krijgt met een dame die ze niet nasissen en nafluiten. Ze besluiten om deze ‘habibi’ toch aan te spreken, maar komen van een koude kermis thuis. “Stelletje eikels, kappen nou!” Bekijk het fragment van Nieuw Zeer in de video hieronder. Nieuw Zeer is elke zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv. Hilarische scène nieuw seizoen Nieuw Zeer: ‘Énig dat geluid van die moskee’ Bekijk deze video » Nieuw Zeer: homostel niet gediend van hulp na geweld: ‘Stop met framen!’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeer: 'zielige habibi' woest om geflirt: 'Stelletje eikels, kappen nou!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier