Ik Geloof In Mij: fan bedankt René le Blanc met bloemen voor de inspiratie

Ik Geloof In Mij: fan bedankt René le Blanc met bloemen voor de inspiratie

In Ik Geloof In Mij is te zien dat René le Blanc een fan aan de deur krijgt. De zanger krijgt een mooi compliment en een bos bloemen.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: fan bedankt René le Blanc met bloemen voor de inspiratie In Ik Geloof In Mij is te zien dat René le Blanc een fan aan de deur krijgt. De zanger krijgt een mooi compliment en een bos bloemen. Lees verder onder de video. René le Blanc krijgt nu erkenningDe fan bedankt René voor de inspiratie in moeilijke tijden. Le Blanc laat weten dat hij altijd veel tijd in zijn fans heeft gestoken. “Ik denk dat het stukje erkenning is gekomen nu.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc vertelt André Hazes over zijn BN'er-status Bekijk deze video »

René le Blanc krijgt nu erkenning
De fan bedankt René voor de inspiratie in moeilijke tijden. Le Blanc laat weten dat hij altijd veel tijd in zijn fans heeft gestoken. “Ik denk dat het stukje erkenning is gekomen nu.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: fan bedankt René le Blanc met bloemen voor de inspiratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier