The Legend of Tarzan maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer

The Legend of Tarzan maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je The Legend of Tarzan kunt streamen.

Vanavond wordt bij Net5 de film The Legend of Tarzan uitgezonden. In de film is het jaren geleden dat Tarzan door de jungle slingerde, hij leidt nu een leven als John Clayton (Lord Greystoke) met zijn vrouw Jane. John wordt uitgenodigd om terug te gaan naar Congo voor een missie, maar weet niet dat hij wordt gebruikt binnen een sluw en gevaarlijk spel van de Belgische kapitein Leon Rom. In The Legend of Tarzan zijn onder anderen Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en Margot Robbie te zien.

The Legend of Tarzan is maandag 19 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Legend of Tarzan bekijken.

<em>The Legend of Tarzan</em> maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je The Legend of Tarzan kunt streamen. Vanavond wordt bij Net5 de film The Legend of Tarzan uitgezonden. In de film is het jaren geleden dat Tarzan door de jungle slingerde, hij leidt nu een leven als John Clayton (Lord Greystoke) met zijn vrouw Jane. John wordt uitgenodigd om terug te gaan naar Congo voor een missie, maar weet niet dat hij wordt gebruikt binnen een sluw en gevaarlijk spel van de Belgische kapitein Leon Rom. In The Legend of Tarzan zijn onder anderen Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en Margot Robbie te zien. The Legend of Tarzan is maandag 19 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van The Legend of Tarzan bekijken. Beyoncé brengt nieuwe single 'Spirit' uit voor The Lion King Bekijk deze video » 'Temptation Island-deelnemer was agressief en sloeg bijna muur uit villa' Bekijk deze video »
Trailer :
The Legend of Tarzan maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Legend of Tarzan maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV