Janny krijgt iPad van Gerard Joling: "Zit toch niet op zwart zaad!" (video)

Janny krijgt iPad van Gerard Joling: "Zit toch niet op zwart zaad!" (video)

De tablet van Gerard Joling's moeder Janny is kapot gegaan, waardoor de Toppers-artiest het nodig vond een nieuwe iPad te kopen. Ze ontvangt deze nogal mopperig, want ze "had dat zelf kunnen betalen". Gerard reageert dat hij niet op zwart zaad zit en dat hij dat graag voor haar koopt. "Goed, dankjewel hè!" roept hij terwijl hij de kamer uitloopt.

Bekijk de video van Gerard Joling hieronder.

Janny krijgt iPad van <em>Gerard Joling</em>: &quot;Zit toch niet op zwart zaad!&quot; (video) De tablet van Gerard Joling's moeder Janny is kapot gegaan, waardoor de Toppers-artiest het nodig vond een nieuwe iPad te kopen. Ze ontvangt deze nogal mopperig, want ze "had dat zelf kunnen betalen". Gerard reageert dat hij niet op zwart zaad zit en dat hij dat graag voor haar koopt. "Goed, dankjewel hè!" roept hij terwijl hij de kamer uitloopt. Bekijk de video van Gerard Joling hieronder. Bekijk ook Zien: Gerard Joling kibbelt met moeder Janny over bloemen in de tuin Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling doet dansje Ketchup Song Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Janny krijgt iPad van Gerard Joling: "Zit toch niet op zwart zaad!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV