Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi start dinsdag 20 april op TLC: bekijk de promo

Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi start dinsdag 20 april op TLC: bekijk de promo

Vanaf dinsdag kun je bij TLC kijken naar een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi. Bobbi Eden is in deze serie getuige van het bijzondere moment dat een vrouw bevalt van haar kindje. Ook is de blondine bij de echo’s en kijkt ze na de bevalling hoe het met de kersverse ouders gaat.

Bekijk in de video hieronder naar de promo voor de nieuwe reeks van Bevallen met Bobbi.

Het nieuwe seizoen van Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Nieuw seizoen <em>Bevallen met Bobbi</em> start dinsdag 20 april op TLC: bekijk de promo Vanaf dinsdag kun je bij TLC kijken naar een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi. Bobbi Eden is in deze serie getuige van het bijzondere moment dat een vrouw bevalt van haar kindje. Ook is de blondine bij de echo’s en kijkt ze na de bevalling hoe het met de kersverse ouders gaat. Bekijk in de video hieronder naar de promo voor de nieuwe reeks van Bevallen met Bobbi. Het nieuwe seizoen van Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bobbi Eden over nieuw programma Sex Tape: 'Je gaat heel veel echt alles zien' Bekijk deze video » Over Gewicht: Bobbi Eden leert onwetende Kees Tol meer over seksstandjes Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi start dinsdag 20 april op TLC: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier