Marcel van Roosmalen over Ajax-Vitesse: "Hoogtepunt wedstrijd Thaise maaltijd"

Marcel van Roosmalen over Ajax-Vitesse: "Hoogtepunt wedstrijd Thaise maaltijd"

Journalist en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen heeft weinig te zeggen over de uitslag van de wedstrijd Ajax-Vitesse. Zijn club verloor met 2-1 van de Amsterdamse tegenstander. Hij reageert met "Jammer..." en vertelt dat zijn Thaise afhaalmaaltijd het hoogtepunt was van de wedstrijd.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Marcel van Roosmalen over <em>Ajax-Vitesse</em>: &quot;Hoogtepunt wedstrijd Thaise maaltijd&quot; Journalist en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen heeft weinig te zeggen over de uitslag van de wedstrijd Ajax-Vitesse. Zijn club verloor met 2-1 van de Amsterdamse tegenstander. Hij reageert met "Jammer..." en vertelt dat zijn Thaise afhaalmaaltijd het hoogtepunt was van de wedstrijd. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Marcel van Roosmalen fileert OMT: "Ik kan het niet meer horen, gadverdamme" (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen over Ajax-Vitesse: "Hoogtepunt wedstrijd Thaise maaltijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier