Hélène Hendriks over Super League in De Vooravond: "Draait om geld"

Hélène Hendriks over Super League in De Vooravond: "Draait om geld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Twaalf topvoetbalclubs leggen een bom onder de Champions League en beginnen hun eigen Super League. Hélène Hendriks vertelt waarom ze dit doen, namelijk puur om meer geld voor de aandeelhouders.

Hélène Hendriks over Super League in <em>De Vooravond</em>: &quot;Draait om geld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Twaalf topvoetbalclubs leggen een bom onder de Champions League en beginnen hun eigen Super League. Hélène Hendriks vertelt waarom ze dit doen, namelijk puur om meer geld voor de aandeelhouders. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hélène Hendriks over Super League in De Vooravond: "Draait om geld"

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks over Super League in De Vooravond: "Draait om geld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier