Rob Goossens in RTL Boulevard: "Cancelen 538 Oranjedag onvermijdelijk"

Rob Goossens in RTL Boulevard: "Cancelen 538 Oranjedag onvermijdelijk"

De 538 Oranjedag heeft geen vergunning gekregen van de gemeente Breda. De afgelopen dagen werd de druk op de gemeente en de organisatie steeds groter om een streep door de festiviteiten te zetten.

Logisch dat het gecanceld wordt
Als motivatie noemt de gemeente de steeds groter wordende veiligheidsrisico's en dus niet de maatschappelijke onrust. Inmiddels had de Politiebond zich ook tegen het evenement gekeerd. Rob Goossens reageert in RTL Boulevard op de annulering en zegt dat het onvermijdelijk was.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Rob Goossens in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Cancelen 538 Oranjedag onvermijdelijk&quot; De 538 Oranjedag heeft geen vergunning gekregen van de gemeente Breda. De afgelopen dagen werd de druk op de gemeente en de organisatie steeds groter om een streep door de festiviteiten te zetten. Logisch dat het gecanceld wordtAls motivatie noemt de gemeente de steeds groter wordende veiligheidsrisico's en dus niet de maatschappelijke onrust. Inmiddels had de Politiebond zich ook tegen het evenement gekeerd. Rob Goossens reageert in RTL Boulevard op de annulering en zegt dat het onvermijdelijk was. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Rob Goossens in RTL Boulevard: "Cancelen 538 Oranjedag onvermijdelijk"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens in RTL Boulevard: "Cancelen 538 Oranjedag onvermijdelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier