De Vooravond gemist? Ruud presenteert: Tata Steel Vakantieparken

De Vooravond gemist? Ruud presenteert: Tata Steel Vakantieparken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

In de minuut van Ruud wordt de berichtgeving rondom Tata Steel flink op de hak genomen. "De kans is groot dat u dit jaar in Nederland op vakantie gaat. Kies daarom voor Tata Steel Vakantieparken. Geniet van de doodse omgeving!"

<em>De Vooravond</em> gemist? Ruud presenteert: Tata Steel Vakantieparken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. In de minuut van Ruud wordt de berichtgeving rondom Tata Steel flink op de hak genomen. "De kans is groot dat u dit jaar in Nederland op vakantie gaat. Kies daarom voor Tata Steel Vakantieparken. Geniet van de doodse omgeving!" Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Ruud presenteert: Tata Steel Vakantieparken

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Ruud presenteert: Tata Steel Vakantieparken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier