Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje

Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje

De camera's en statieven zijn weer afgestoft en de deelnemers staan te trappelen voor een nieuw seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'! Het succesprogramma begint alweer aan zijn zesde seizoen en de kandidaten zijn zojuist bekendgemaakt.

De kandidaten
Georgina Verbaan, Frits Sissing, Jaap Reesema, Ruth Jacott, Patrick Martens, Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Abbey Hoes, Rapper Donnie en Johnny Heitinga zullen gaan strijden om de winst. RTL Boulevard sprak al met de tien kandidaten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em> De camera's en statieven zijn weer afgestoft en de deelnemers staan te trappelen voor een nieuw seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'! Het succesprogramma begint alweer aan zijn zesde seizoen en de kandidaten zijn zojuist bekendgemaakt. De kandidatenGeorgina Verbaan, Frits Sissing, Jaap Reesema, Ruth Jacott, Patrick Martens, Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Abbey Hoes, Rapper Donnie en Johnny Heitinga zullen gaan strijden om de winst. RTL Boulevard sprak al met de tien kandidaten. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het Perfecte Plaatje zal in het najaar te zien zijn op RTL 4. Er is nog geen exacte startdatum bekend, want de opnames zijn nog in volle gang.
TV :
Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje zal in het najaar te zien zijn op RTL 4. Er is nog geen exacte startdatum bekend, want de opnames zijn nog in volle gang.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier