Justine Marcella in RTL Boulevard: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders"

Justine Marcella in RTL Boulevard: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders"

Justine Marcella in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Máxima kan niet stuk bij Nederlanders&quot; Meelevend, humoristisch, warm, zakelijk, deskundig en lief. Dit zijn de eigenschappen die als eerste naar boven komen als je aan mensen vraagt wat ze van koningin Máxima vinden. Ruim 2000 lezers van verschillende tijdschriften - van Delicious tot Elsevier - deden mee aan de grote Máxima enquete en daar zaten een paar opvallende uitkomsten bij. Justine Marcella neemt ze met je door in bovenstaand fragment: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Justine Marcella in RTL Boulevard: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders"

Meelevend, humoristisch, warm, zakelijk, deskundig en lief. Dit zijn de eigenschappen die als eerste naar boven komen als je aan mensen vraagt wat ze van koningin Máxima vinden. Ruim 2000 lezers van verschillende tijdschriften - van Delicious tot Elsevier - deden mee aan de grote Máxima enquete en daar zaten een paar opvallende uitkomsten bij. Justine Marcella neemt ze met je door in bovenstaand fragment: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Justine Marcella in RTL Boulevard: "Máxima kan niet stuk bij Nederlanders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier