Vanavond in Op1: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen 538 Oranjefeest

Vanavond in Op1: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen 538 Oranjefeest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen <em>538 Oranjefeest</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 april terugkijken bij Gids.tv. Vanavond presenteren Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg een nieuwe uitzending van Op1. Vanavond met onder andere de burgemeester van Breda Paul Depla, die reageert op het annuleren van het 538 Oranjefeest in zijn stad. PvdA-kamerlid Kati Piri is met journalist Derk Sauer te gast om te praten over de situatie rondom Aleksej Navalny, die inmiddels naar een gevangenisziekenhuis is gebracht nadat hij in hongerstaking ging. De andere gasten zie je in bovenstaande video. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen 538 Oranjefeest

Vanavond presenteren Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg een nieuwe uitzending van Op1. Vanavond met onder andere de burgemeester van Breda Paul Depla, die reageert op het annuleren van het 538 Oranjefeest in zijn stad. PvdA-kamerlid Kati Piri is met journalist Derk Sauer te gast om te praten over de situatie rondom Aleksej Navalny, die inmiddels naar een gevangenisziekenhuis is gebracht nadat hij in hongerstaking ging. De andere gasten zie je in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: o.a. burgemeester Paul Depla van Breda over cancellen 538 Oranjefeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier