Barman Tonnie over Yab Yum in De Vooravond: "Is en blijft een hoerenkast"

Barman Tonnie over Yab Yum in De Vooravond: "Is en blijft een hoerenkast"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het legendarische bordeel aan het Amsterdamse Singel, haar deuren. Voormalig barman Tonnie en oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting vertellen over hun ervaringen met dit bordeel.

Barman Tonnie over Yab Yum in <em>De Vooravond</em>: &quot;Is en blijft een hoerenkast&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het legendarische bordeel aan het Amsterdamse Singel, haar deuren. Voormalig barman Tonnie en oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting vertellen over hun ervaringen met dit bordeel. De documentaire Yab Yum is op maandag 19 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Yab Yum terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Barman Tonnie over Yab Yum in De Vooravond: "Is en blijft een hoerenkast"

De documentaire Yab Yum is op maandag 19 april om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Yab Yum terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Barman Tonnie over Yab Yum in De Vooravond: "Is en blijft een hoerenkast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier