Chateau Meiland gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: "Het is belachelijk!"

Chateau Meiland gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: "Het is belachelijk!"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: &quot;Het is belachelijk!&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. We weten allemaal dat Martien Meiland helemaal niet houdt van chaos. Hij leeft liever in orde en regelmaat. En als hij dan ook nog door anderen wordt opgezadeld met rotzooi, dan is de maat vol: "Het is toch belachelijk, hier ga ik vanavond niet tussen zitten." Hoe dit afloopt, zie je in het fragment van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Meiland gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: "Het is belachelijk!"

We weten allemaal dat Martien Meiland helemaal niet houdt van chaos. Hij leeft liever in orde en regelmaat. En als hij dan ook nog door anderen wordt opgezadeld met rotzooi, dan is de maat vol: "Het is toch belachelijk, hier ga ik vanavond niet tussen zitten." Hoe dit afloopt, zie je in het fragment van Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Martien treft ravage aan in zijn huis en is woest: "Het is belachelijk!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier