Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!"

Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien en Erica Meiland zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw huis. Nu lijken ze dan toch hun droompaleis gevonden te hebben.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: &quot;Kijk, daar is de zee!&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien en Erica Meiland zijn al een tijdje op zoek naar een nieuw huis. Nu lijken ze dan toch hun droompaleis gevonden te hebben. Twee woongedeeltenMartien en Erica willen samen, maar ook apart. Dat is lastig te vinden. Het huis waar ze nu zijn voldoet aan alle voorwaarden: het is groot, de plaats is goed én het heeft twee woongedeelten. Vanuit de keuken heb je wel een heel bijzonder uitzicht: "Kijk, daar is de zee!" Martien en Erica brengen gelijk een bod uit. Hoe loopt dit af? Het antwoord hoor je in bovenstaande video. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!"

Twee woongedeelten
Martien en Erica willen samen, maar ook apart. Dat is lastig te vinden. Het huis waar ze nu zijn voldoet aan alle voorwaarden: het is groot, de plaats is goed én het heeft twee woongedeelten. Vanuit de keuken heb je wel een heel bijzonder uitzicht: "Kijk, daar is de zee!" Martien en Erica brengen gelijk een bod uit. Hoe loopt dit af? Het antwoord hoor je in bovenstaande video.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier