René van der Gijp in VI over Super League: "Daar zit geen hond op te wachten"

René van der Gijp in VI over Super League: "Daar zit geen hond op te wachten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv.

De plotselinge aankondiging van twaalf grote Engelse, Spaanse en Italiaanse clubs een eigen Super League op te richten, leidde zondag tot een stortvloed aan negatieve reacties. De heren van Veronica Inside reageerden in de uitzending van vanavond.

Tekst gaat verder onder de video.

René van der Gijp in <em>VI</em> over <em>Super League</em>: &quot;Daar zit geen hond op te wachten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 april terugkijken bij Gids.tv. De plotselinge aankondiging van twaalf grote Engelse, Spaanse en Italiaanse clubs een eigen Super League op te richten, leidde zondag tot een stortvloed aan negatieve reacties. De heren van Veronica Inside reageerden in de uitzending van vanavond. Tekst gaat verder onder de video. GeldDe conclusie van het betoog van Johan Derksen is dat het vooral om geld gaat: "Die grote clubs willen geld verdienen en willen niet dat al het geld naar de UEFA gaat." René van der Gijp denkt dat de Super League niet zo gaat aanslaan: "Daar zit toch geen hond op te wachten?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp in VI over Super League: "Daar zit geen hond op te wachten"

Geld
De conclusie van het betoog van Johan Derksen is dat het vooral om geld gaat: "Die grote clubs willen geld verdienen en willen niet dat al het geld naar de UEFA gaat." René van der Gijp denkt dat de Super League niet zo gaat aanslaan: "Daar zit toch geen hond op te wachten?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in VI over Super League: "Daar zit geen hond op te wachten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier